Ultraäänipesuri 1,3 l, Timco

Tuotetiedot

Täysin rosterinen, helppokäyttöinen ja hieno ultraäänipesuri pienten esineiden pesuun.Tekniset tiedot:- Led-näyttö lämpötilalle, ajalle ja ultraäänelle- Ultraäänitaajuus: 40 KHz, ultraääniteho: 60 W, lämmitysteho: 100 W- Lämmitys säädettävissä välillä 0 - 65°C- Ajastin säädettävissä välillä 0 - 60 min- Tankin koko 150 × 135 × 65 mm (1,3 l)- Tuotteen koko 172 × 162 × 165 mm- Muotoon puristettu allas ilman hitsaussaumoja takaa vesitiiviyden. HUOM! sisällä erillinen rosterikori pikkutavaralle.- Paino: 2 kgYleistä tietoa ultraäänipesureista:- Ultraäänipesu perustuu ultraäänen aiheuttamaan voimakkaaseen kavitaatioon. Puhdistettavan esineen pintaan syntyvät mikroskooppisen pienet kavitaatiokuplat saavat aikaan voimakkaita paineiskuja, jotka irrottavat tehokkaasti kaikkia esineeseen kuulumatonta epäpuhtautta ja eivät vahingoita itse esinettä.- Puhdistettava esine voi olla kumia, lasia, metallia, muovia, keramiikkaa ja myös elektroniikkaa.- Ultraääni irrottaa lian, rasvan ja epäpuhtaudet monista muille pesutavoille mahdottomista paikoista kuten porauksista, onkaloista ja kanavista. Tämän vuoksi se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kaasuttimien puhdistukseen ja moniin muihin lähes mahdottomiin pesukohteisiin.- Pesuprosessi onnistuu parhaiten ultraäänipesurille tarkoitetulla pesunesteellä. Nesteenä voi tosin olla myös pelkkää vettä ja loraus astianpesuainetta. Pesunesteenä voi käyttää myös etikkaa, polttoöljyä, hydrauliöljyä, liuotinpesuainetta yms. Prosessia voidaan edelleen kiihdyttää nostamalla nesteen lämpötilaa. Suuremmissa pesureissa on yleensä lämmitin varusteena, mutta pienemmissä pesureissa voi ottaa valmiiksi lämpimän veden suoraan hanasta.Esimerkkejä käyttökohteista:- Hydrauliikkaosat, kaasuttimet, ruiskusuuttimet, hydraulinostimet, tiivisteet, anturit, sähkömoottorit, sähköliittimet, aseet ja niiden osat, kolikot, pöytähopeat, mineraalit, korut (kuten sormukset, korvakorut, kellot) ja silmälasit, maaliruiskun osat

Nyt hintaan: 95.00€

Tuotteen nimi: Hinta  
Ultraäänipesuri 1,3 l, Timco 95.00€

Katso myös nämä:

Ultraäänipesuri 3,2 l, Timco

Täysin rosterinen, hieno ultraäänipesuri, jolla saat huippupuhdasta jälkeä aikaan. helppo käyttää ja puhdasta tulee jopa ilman pesuaineita!

139.00€

Ultraäänipesuri 6,5 l, Timco

Varmatoiminen ja tehokas ultraäänipesuri. 6.5 litran säiliö mahdollistaa jo hieman suurempien kappaleiden pesut. Täysin digitaalinen näyttö sekä ohjaus.

229.00€

Ultraäänipesuri 10,8 l, Timco

Puhdista kumia, lasia, metallia, muovia, keramiikkaa tai vaikka elektroniikan osia jopa pelkällä vedellä. Ultraääni irroittaa likaa pienimmistäkin väleistä ja koloista minne harjalla et pääse!

279.00€
Työkalut.fi - Työkalukauppa netissä
Logo
Hae lainaa ilman vakuuksia - VertaaLainaa.fi