Kuulosuojaimet

Näytä muut kategoriat

Hellberg SECURE 1 Kuulosuojain niskakiinnityksellä

Kuulosuojain alhaisella vaimennuksella. Ergonomisesti suunniteltu niskakiinnitys ilman ulkonevia osia. Kuulosuojain on varustettu myös otsapannalla ja siinä on hyvä tiivistys.

19.72€

Hellberg SECURE 2 Kuulosuojain sis. päälakisangan

Keskivaimentava kuulosuojain. Päälakisanka, vaahtomuovilla pehmustettu otsapanta ja matala profiili. Säätö helposti napsauttamalla.

27.28€

Hellberg SECURE 1 Kuulosuojain sis. päälakisangan

Kevyesti vaimentava kuulosuojain. Päälakisanka, vaahtomuovilla pehmustettu otsapanta ja matala profiili. Säätö helposti napsauttamalla.

19.72€

Hellberg SECURE 3 Kuulosuojain sis. päälakisangan

Tehokkaasti vaimentava kuulosuojain. Päälakisanka, vaahtomuovilla pehmustettu otsapanta ja matala profiili. Säätö helposti napsauttamalla.

32.12€

Hellberg SECURE 3 Kuulosuojain niskakiinnityksellä

Kuulosuojain korkealla vaimennuksella. Ergonomisesti muotoiltu, niskakiinnityksellä ilman ulkonevia osia. Varustettu myös otsapannalla sekä hyvällä eristyksellä.

32.12€

Hellberg SECURE 2 Kuulosuojain niskakiinnityksellä

Kuulosuojain keskitasoisella vaimennuksella. Ergonomisesti suunniteltu niskakiinnitys ilman ulkonevia osia. Kuulonsuojain on varustettu myös otsapannalla ja siinä on hyvä tiiviste.

27.28€

Hellberg SECURE ACTIVE Kuulosuojain Ympäristönkuuntelu, kypäräkiinnikkeet

Kuulosuojain kypäräkiinnikkeillä ja ympäristönkuuntelulla. ACTIVEn ansiosta voit keskustella työkavereiden kanssa, kuulla varoitussignaaleja ja saada muuta tärkeää tietoa samalla kun suojaat kuuloasi...

105.28€

Hellberg SECURE RELAX Kuulosuojain Radio, kypäräkiinnikkeellä

Kuulosuojain, jossa päälakisanka ja sisäänrakennettu radio. RELAX suojaa kuuloasi samalla kun kuuntelet suosikkikanavaasi radiosta. Helppokäyttöinen säätö mahdollistaa tarkan radiotaajuuden valinnan.

80.23€

Hellberg SECURE ACTIVE Kuulosuojain Ympäristönkuuntelu ja päälakisanka

Kuulosuojain päälakisangalla ja ympäristönkuuntelulla. ACTIVEn ansiosta voit keskustella työkavereiden kanssa, kuulla varoitussignaaleja ja saada muuta tärkeää tietoa samalla kun suojaat kuuloasi...

105.28€

Hellberg SECURE 3 Kuulosuojain kypäräkiinnityksellä

Kuulosuojain korkealla vaimennuksella ja kypäräkiinnityksellä. Kypäriin, joissa on 30 mm urakiinnike. Käytettäväksi ympäristöissä, joissa on kova melutaso. Paras valinta matalataajuiseen meluun.

32.12€

Hellberg SECURE SYNERGY Kuulosuojain Bluetooth, päälakisanka

Päälakisangalla varustettu Bluetooth-kuulosuojain, jossa Multi-Point, ympäristönkuuntelu ja AM/FM-radio. Multi-Pointin avulla voit yhdistää kuulosuojaimeen yhtä aikaa kaksi älypuhelinta langattomasti...

333.81€

Hellberg SECURE REACT Kuulosuojain Radio, ympäristönkuuntelu, kypäräkiinnike

Kuulosuojain, jossa kypäräkiinnikkeet, sisäänrakennettu radio ja ympäristönkuuntelu. REACTilla voit kuunnella AM/FM-radiota ja keskustella työkavereiden kanssa samalla, kun suojaat kuuloasi kovilta...

147.56€

Hellberg SECURE RELAX Kuulosuojain Radio, jossa päälakisanka

Kuulosuojain, jossa päälakisanka ja sisäänrakennettu radio. RELAX suojaa kuuloasi samalla kun kuuntelet suosikkikanavaasi radiosta.

80.23€

Hellberg SECURE SYNERGY Kuulosuojain Bluetooth ja kypäräkiinnitys

Kypäräkiinnityksellä varustettu Bluetooth-kuulosuojain, jossa Multi-Point, ympäristönkuuntelu ja AM/FM-radio. Multi-Pointin avulla voit yhdistää kuulosuojaimeen yhtä aikaa kaksi älypuhelinta langattomasti...

333.81€

Hellberg SECURE REACT Kuulosuojain Radio, ympäristönkuuntelu, päälakisanka

Kuulosuojain, jossa päälakisanka, sisäänrakennettu radio ja ympäristönkuuntelu. REACTilla voit kuunnella AM/FM-radiota ja keskustella työkavereiden kanssa samalla, kun suojaat kuuloasi kovilta ääniltä.

147.56€

Hellberg SECURE 2 Kuulosuojain kypäräkiinnityksellä

Kuulosuojain, jossa on keskitasoinen vaimennus ja kypäräkiinnitys. Kypäriin, joissa on 30 mm urakiinnike. Pitkäaikaiseen käyttöön ympäristöissä, joissa melutaso on keskimääräinen tai lyhyempi...

27.28€

Bahco 5428 Kuulonsuojain

Päähihnalla varustettu kuulosuojain. CE-sertifioitu.

33.11€

Hellberg SECURE 1 Kuulosuojain kypäräkiinnityksellä

Passiivinen kuulonsuojain alhaisella vaimennuksella. Kypäriin, joissa 30 mm urakiinnitys. Varustettu kypärän syvennyksellä ja portaattomalla säädöllä päähän.

19.72€

3M Peltor ProTac Shooter Kuulonsuojain

Ympäristönkuuntelulla varustettu kuulosuojain. Leveämpi malli sopii ampumaratakäyttöön Metsästysradion tai matkapuhelimen voi liittää kuuntelua varten 3,5 mm:n stereoliittimellä.

98.70€

3M Peltor DAB+ FM Radio Kuulonsuojain sis. päälakisangan

Kuulosuojain, jossa sisäänrakennettu DAB+ ja FM-radio. Tallenna jopa 10 DAB+-asemaa ja 5 FM-asemaa.

234.36€

3M Peltor DAB+ FM Radio Kuulonsuojain sis. kypäräkiinnityksen

Kuulosuojain, jossa sisäänrakennettu DAB+ ja FM-radio. Tallenna jopa 10 DAB+-asemaa ja 5 FM-asemaa.

204.60€
Logo