Yhdistelmäsahat

Yhdistelmäsahat

Yhdistelmäsaha on perusnikkaroijan ehdoton työkalu. Yhdistelmäsahassa yhdistyvät pöytäsaha, katkaisusaha ja jiirisaha, joten sillä… Lue lisää ↓

Näytä muut kategoriat

[pto search=”’yhdistelmäsaha”]

 

Yhdistelmäsahat

Yhdistelmäsaha on perusnikkaroijan ehdoton työkalu. Yhdistelmäsahassa yhdistyvät pöytäsaha, katkaisusaha ja jiirisaha, joten sillä pystyy hoitamaan lautojen ja listojen katkaisut ja halkaisut käden käänteessä. Yhdistelmäsaha on optimaalinen pienemmissä remonttihommissa, kuten esimerkiksi listoituksessa jossa listoja monesti joudutaan myös kaventamaan tai halkaisemaan. Yhdistelmäsahan suosio perustuukin juuri sen monikäyttöisyyteen. Ajatellaanpa vaikka listoitustöitä kaksikerroksisen talon yläkerrassa. Ilman yhdistelmäsahaa kaikki listojen halkaisut ja kavennukset vaatisi siirtymistä alakertaan tai pihalle, varsinaisen pöytäsahan luo. Yhdistelmäsahaa käytettäessä nämä pienet halkaisut ja listojen kavennukset voidaan hoitaa samassa tilassa, joten se säästää merkittävästi työaikaa. Yhdistelmäsahan muuttaminen pöytäsahasta katkaisusahaksi ei vie kuin muutaman sekunnin, sillä se ei edellytä terän vaihtamista. Toki jos haluat käyttää enemmän rahaa erillisiin koneisiin, on pöytäsaha aina hyvä valinta ja sille löytyy varmasti aina käyttöä. Jos taas haluat säästää rahaa ja tilaa, voisi yhdistelmäsaha olla oikea valinta sinulle.

 

Osta yhdistelmäsaha netistä

Nykyään voi ostaa kaikki rakentamiseen ja remontointiin liittyvät työkalut netistä. Netin työkalukaupat ovat laajentaneet valikoimiaan jatkuvasti kuluneiden 10 vuoden aikana. Kuluttajan kannalta tämä on erittäin hyvä asia, sillä nyt työkalujen hintavertailu on todella helppoa tehdä kotoa käsin netissä. Tutustu tämän sivun tuotevalikoimaan ja valitse juuri sinun tarpeeseesi soveltuva yhdistelmäsaha.

Työkalut.fi - Työkalukauppa netissä
Logo
Hae lainaa ilman vakuuksia - VertaaLainaa.fi