Upotussahat

Upotussahat

Upotussaha tunnetaan myös nimellä upotussirkkeli. Monesti upotussaha sekoitetaan myös käsipyörösahaan, koska ne muistuttavat… Lue lisää ↓

Näytä muut kategoriat

Kokeile hakua uudelleen alla olevalla Googlen hakukoneella:

 

Upotussahat

Upotussaha tunnetaan myös nimellä upotussirkkeli. Monesti upotussaha sekoitetaan myös käsipyörösahaan, koska ne muistuttavat toisiaan ulkonäöltään ja toiminnaltaan. Upotussaha poikkeaa kuitenkin merkittävästi perinteisestä käsipyörösahasta ja käsisirkkelistä sillä ominaisuudella, että sillä pystyy aloittamaan sahauksen esimerkiksi levyn keskeltä.  Tämä tekeekin upotussahasta varsin monipuolisen työkalun monenlaiseen sahaamiseen. Upotussahat toimitetaan usein (valmistajasta riippuen) ohjainkiskolla varustettuna. Ohjainkiskon käyttäminen tuo tarkkuuttaa kaikkeen sahaamiseen ja takaa samalla siistin leikkuujäljen. Upotussahaa voidaan käyttää myös perinteisen käsisirkkelin tapaan. Upotussahaa käytettäessä tulee muistaa myös suojaimet, kuten kuulosuojaimet ja suojalasit.

 

Osta upotussaha netistä

Työkalukauppojen työkaluvalikoima on kasvanut todella suureksi ja nykyään voit tilata kaikki työkalut netistä. Myös upotussahat voi nykyään ostaa kätevästi verkon kautta. Tämä on varsin hyvä asia, sillä tähän asti näitä hieman harvinaisempia työkaluja on täytynyt etsiä kivijalkamyymälöistä. Tutustu meidän laajaan sahavalikoimaan ja osta oma upotussahasi jo tänään.

Työkalut.fi - Työkalukauppa netissä
Logo
Hae lainaa ilman vakuuksia - VertaaLainaa.fi