Käsipyörösahat

Käsipyörösahat

Käsipyörösaha, joka tunnetaan myös nimellä käsisirkkeli on erittäin monipuolinen työkalu esimerkiksi lautojen, levyjen ja listojen… Lue lisää ↓

Näytä muut kategoriat

[pto search=”’käsipyörösaha akkukasipyorosaha käsisirkkeli”]

 

Käsipyörösahat

Käsipyörösaha, joka tunnetaan myös nimellä käsisirkkeli on erittäin monipuolinen työkalu esimerkiksi lautojen, levyjen ja listojen katkaisuun. Meiltä löydät kaikki akkukäyttöiset akkupyörösahat ja verkkovirralla toimivat käsisirkkelit. Käsisirkkeleitä käytetään paljon rakennus- ja remontointitöissä, sillä niillä sahaaminen on joutuisaa ja vaivatonta. Kun päätät hankki itsellesi uuden käsisirkkelin, kannattaa miettiä missä tulet sitä eniten käyttämään? Jos käyttö on vain oman kodin pihassa, voisi verkkovirralla toimiva käsisirkkeli olla hyvä valinta. Jos puolestaan tarvitset käsisirkkeliä ammattimaiseen käyttöön ja työkohteesi muuttuu aika ajoin, voisi akkukäyttöinen käsisirkkeli olla sinulle sopivampi vaihtoehto. Valikoimiimme kuuluu käsisirkkeleitä niin satunnaiseen kotikäyttöön, kuin joka päiväiseen ammattikäyttöönkin. Hankintaa tehdessä tulee myös mietti se, että kuinka vahvaa materiaalia joudut sahaamaan? Käsisirkkeleissä terän koko ja moottorin teho määrää sen, kuinka paksua materiaalia sillä voi vielä leikata. Näet tuotekohtaisen leikkuusyvyyden jokaisen tuotteet tuote esitteestä. Käsisirkkeleissä terää voidaan myös kallistaa, joten myös viistoa leikkuupintaa voidaan tarvittaessa tehdä. Viistossa leikkaamisessa tulee kuitenkin ottaa huomioon se, että suurempi leikkuukulma on, sitä enemmän se vie pois leikkuusyvyydestä suhteessa sahattavan kappaleen paksuuteen.

 

Osta käsipyörösaha netistä

Tutustu palvelussamme eri valmistajien käsisirkkelien valikoimaan ja vertaile niiden hintoja ja ominaisuuksia. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan käsisirkkelin, voit tilata sen kauttamme netistä suoraan kotiovellesi. Töitä tehdessä tulee aina muistaa myös työturvallisuus ja hankkia tarvittavat suojaimet, kuten kuulosuojaimet, turvajalkineet ja suojalasit. Nämäkin löydät meidän palvelustamme, osiosta: Suojaimet.

Työkalut.fi - Työkalukauppa netissä
Logo
Hae lainaa ilman vakuuksia - VertaaLainaa.fi