HiKOKI akkutyökalut

HiKOKI akkutyökalut

Hitachi muutti tuotemerkkiään vuonna 2018 ja käyttää nykyään HiKOKI tuotemerkkiä. Tuotemerkin nimimuutos ei kuitenkaan ole vaikuttanut… Lue lisää ↓

Näytä muut kategoriat

Kokeile hakua uudelleen alla olevalla Googlen hakukoneella:

 

HiKOKI akkutyökalut

Hitachi muutti tuotemerkkiään vuonna 2018 ja käyttää nykyään HiKOKI tuotemerkkiä. Tuotemerkin nimimuutos ei kuitenkaan ole vaikuttanut HiKOKI merkin alla myytäviin akkutyökaluihin, vaan niiden laatu on edelleen samaa huippuluokkaa kuin aikaisemminkin ja tuotteet valmistetaan edelleen samoilla tehtailla. Myös kaikki Hitachi merkin alla tehdyt koneet, akut, laturit ja varaosat ovat yhteensopivia HiKOKI merkin tuotteisiin. HiKOKI edustaa akkutyökalujen johtavaa teknologiaa ja tarjoaa akkutyökaluja niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Akkutyökalujen valikoima kasvaa edelleen, joten uusia akkukonesarjoja voidaan odottaa myös tulevaisuudessa. HiKOKI kehittää omia tuotteitaan koko ajan paremmiksi, niin akkuteknologian kuin työmukavuuden ja ergonomiankin suhteen. Nyt saat kaikille HiKOKI akkutyökaluille täyden 3 vuoden takuun.

 

Osta HiKOKI akkutyökalut netistä

Moni työkalukauppa joka on keskittynyt tarjoamaan laadukkaita työkaluja asiakkailleen, tarjoaa heille HiKOKI akkutyökaluja. HiKOKI onkin tunnetusti erittäin laadukas tuotemerkki, jonka alta löytyy akkutyökalujen lisäksi myös muita sähkötyökaluja. Tutustu palvelussamme huippu suosittuihin HiKOKI työkaluihin ja tee oma hankintasi jo tänään.

Työkalut.fi - Työkalukauppa netissä
Logo
Hae lainaa ilman vakuuksia - VertaaLainaa.fi