Akkuimurit

Akkuimuri

Nykyaikainen erinomaisella imuteholla varustettu akkukäyttöinen imuri on erittäin näppärä työkalu monen kohteen siivoamiseen… Lue lisää ↓

Näytä muut kategoriat

Kokeile hakua uudelleen alla olevalla Googlen hakukoneella:

 

Akkuimuri

Nykyaikainen erinomaisella imuteholla varustettu akkukäyttöinen imuri on erittäin näppärä työkalu monen kohteen siivoamiseen. Johdoton ja hiljainen akkuimuri on nopea työväline auton, lattioiden, työkohteiden, portaiden ja monen muun paikan imuroimiseen. Akkuimurin kiistaton etu on se että siinä ei ole johtoa, joten sen siirtely on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Akkuimurilla on esimerkiksi todella helppo imuroida autot ja asuntovaunut. Myös monelle mökille hankitaan tavallisen imurin sijaan akkukäyttöinen imuri, sillä sen käyttäminen on niin paljon vaivattomampaa. Muutamia vuosia sitten akkuimureina oli ainoastaan pieniä rikkaimureita, joilla pystyi juuri ja juuri imuroimaan esimerkiksi leivän murut pöydän alta. Nyt akkuteknologia on kuitenkin jo niin kehittynyttä, että akkuimurilla imuroi helposti jopa useita makuuhuoneita kerrallaan. Akkuimurin toiminta-aika on siis pidentynyt merkittävästi. Akkuimurin lataaminen käy pikalatureilla tuossa tuokiossa, eikä akun latautumista tarvitse odotella tuntikausia.

 

Osta akkuimuri netistä

Valikoimastamme löydät akkuimureita akulla ja ilman akkua. Monella valmistajalla samat akut käyvät moneen eri akkutyökaluun, joten jos sinulla on jo jokin akkutyökalu, voisit hankkia sen akulle sopivan akkuimurin ilman akkua. Kun päätät hankkia akkukäyttöisen imurin netistä, voit myös vertailla kymmeniä eri malleja toisiinsa ja valita niistä juuri sinun tarpeeseesi sopivimman.

Työkalut.fi - Työkalukauppa netissä
Logo
Hae lainaa ilman vakuuksia - VertaaLainaa.fi